Geboren onder het sterrenteken Tweelingen ben ik heel mijn leven al op zoek naar kennis en informatie. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in een kruiderij waar diverse natuurgeneesmiddelen werden geadviseerd ging ik me steeds meer interesseren voor natuurlijke geneeswijzen.
Daarnaast bestudeer ik al jarenlang de invloed van planeten op de mens en ben officieel erkend astrologe en lid van de AVN en de ASAS, de Astrologische Vakverenigingen in Nederland. In mijn zoektocht naar natuurlijke geneeswijzen kwam ik op het prachtige eiland Cyprus, waar wij jarenlang een aantal maanden per jaar verbleven, in aanraking met de BodyTalk™  techniek. Deze therapie is voor mij persoonlijk belangrijk gebleken omdat ik hierdoor eindelijk van mijn fibromyalgie (pijn/vermoeidheid) klachten ben genezen, iets waar ik 17 jaar last van heb gehad.
Na het dankbaar hervinden van mijn energie ben ik uit volle overtuiging en op eigen wijze BodyTalk™ therapeute geworden.

In mijn praktijk in Waalwijk combineer ik mijn astrologische kennis met de BodyTalk therapie en vul dit aan met de prachtige Universele Energie van Reiki. De resultaten zijn dan ook meer dan wonderlijk te noemen. Naast het geven van de gebruikelijke Reiki initiaties 1, 2 & Master heb ik vanuit mijn praktijk een heel nieuwe therapie rond het geven van Reiki ontwikkeld – ReikiTalk genaamd. Dit is een combinatie van kinesiologie, Reiki en het vastleggen van ontstane verbetering en/of verandering in de lichaam & geest samenwerking waardoor het zelfhelend mechanisme van de mens efficiënt in werking kan treden.

In een twee-daagse workshopserie kun je zelfstandig heel gericht en efficiënt als ReikiTalk therapeut(e) aan de slag.

Vanaf 2013 is er, na prachtige inzichten wederom op het eiland Cyprus, een nieuwe 2-daagse workshop gecreëerd…. “Eigen Wijsheid”, het leren omgaan, herkennen en accepteren van de intuïtieve en spirituele gaven die zo enorm individueel zijn dat er eigenlijk geen ‘standaard’ cursussen voor te vinden zijn….
De Caduceus, ofwel de aandrijvende energie van iedere persoonlijkheid geeft hier de nodige inzichten dus ook hier geven astrologische inzichten een waardevolle basis….

Nog een bijzonder effectieve methode is de Yin-Reiki & Oorkaarsbehandeling. Een combinatie van factoren die ervoor kunnen zorgen dat in totale ontspanning de hogere, vrouwelijke chakra’s zich zullen ontplooien en in balans komen.
De oorkaars behandeling zoals deze bedoeld is vanuit de oeroude kennis en wijsheid van de Hopi-indianen. Kijk voor meer informatie eens bij Yin-Reiki en Oorkaars therapie.