Rechts in het menu vind je diverse linkjes;

Van Bed & Breakfast mogelijkheden in de buurt, aanbevelingen van collega’s die op creatieve of andere wijze werken aan het vinden van balans bij onze medemens, tot aan inspirerende boeken en workshops.

Laten we wijsheid delen en elkaar inspireren…
Vooral met het oog op de kinderen, op de toekomst.
Met trots kan ik hier aangeven dat mijn dochter Inge zich ook bezig houdt met deze materie en wel via het internationaal erkende Deugdenproject – zij geeft hier workshops over bij Gaia-ABC dus als je meer informatie wilt hoe je op positieve wijze in het leven kunt leren staan en dit kunt doorgeven aan anderen, aan kinderen, neem dan gerust contact op met:

Inge van Boxtel (Waalwijk)Inge

Gefascineerd door taal en de kracht van positieve psychologie voelde het Deugdenproject voor mij meteen aan als een warm bad. Ik ontdekte het Deugdenproject in 2008 en vond hiermee de methode om kinderen op een positieve manier op te voeden en ze te helpen groeien in hun sociaal emotionele ontwikkeling. Nu ik al een aantal jaren met het Deugdenproject werk, merk ik dat ik zelf ook dagelijks kracht haal uit de inspirerende teksten en de vijf strategie├źn.

De inzetbaarheid van het Deugdenproject bleek nog eens zo groot toen ik in mijn gezin met hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid te maken kreeg. Na veel boeken gelezen te hebben over zelfontwikkeling, yoga, mindfulness en meditatie, blijkt het Deugdenproject het kompas te zijn dat mij richting geeft in mijn keuzes en gedachten.

Ik ben geraakt door de boeken van Thich Nhat Hanh en zijn spreuk; ‘Het kostbaarste geschenk wat we iemand kunnen geven, is onze liefdevolle aandacht’. Het Deugdenproject geeft mij precies die handvatten waardoor ik die gedachte met passie en enthousiasme in kan zetten in mijn leven en dat van anderen!

Inge van Boxtel, Waalwijk 06 51 11 76 30

Deze workshops worden gegeven bij Gaia-ABC – burg.Smeelelaan 65 – Waalwijk