Creatief jezelf vinden

Zoek je een adres waar je puur op gevoel en waardering voor de eigen individuele talenten, onder begeleiding van een deskundige, kunt schilderen of anderszins creatief bezig kunt zijn?
Ook bijzonder geschikt voor kinderen/jonge mensen die zichzelf zoeken en wellicht op deze creatieve wijze inzichten in zichzelf kunnen verkrijgen.
Bel dan eens met Gieske van Hoorn – Heusden: 06-41552049
Voor individuele sessies of workshops in kleine groep bij “Het Eenhoorn Atelier”.

Petie’s Beads

Als je liever creatief aan de slag gaat met eigen gecreëerde kleurbollen die jouw individuele energie weergeven, neem dan eens contact op met Petra Smulders van Petie’s Beads voor professionele begeleiding.
Heel bijzonder als workshop maar zeker ook voor kinderen/jongeren die zichzelf zoeken en (h)erkenning willen vinden in de eigen wijsheid.
mail: info@petiesbeads.nl of kijk op www.petiesbeads.nl tel: 06-44051399

Individuele Mandala’s

Een bijzondere en vervullende therapeutische wijze om tot inzichten te komen en balans te vinden, vooral op de keerpunten van het leven.
Interesse?.. neem eens contact op met Antje Dijkstra: www.adinda.biz

Biodanza:

Annette Heynderikxcx geeft zowel in Breda als Antwerpen de gelegenheid om deze bijzondere vorm van beweging te ervaren maar ook om een studie Biodanza te ondergaan die leidt tot lesgever Biodanza.
Biodanza is een systeem wat het menselijke potentieel door muziek, dans

en ontmoetingsituaties in groep stimuleert en bevordert. Biodanza sensibiliseert en versterkt het verlangen om te leven, met tederheid, plezier, creativiteit en transcendentie. Biodanza® kan enkel door de ervaring zelf, door het doen begrepen worden. Het is de perfectie van het leven als grootheid, schoonheid, als zinnelijke harmonie ervaren, werkelijk doordringen en het gevoel hebben van levend te zijn.
“Het leven te voelen…”; deze uitdrukking pakt door zijn eenvoud en intensiteit. Al te vaak staat het ver van de realiteit waarin we leven en lijkt het onbereikbaar.
Het is niet noodzakelijk te weten hoe men moet dansen, wel het verlangen te hebben om te bewegen, jezelf te engageren en daarmee jezelf te vernieuwen…
Kijk eens voor meer info op: http://www.biodanzainvlaanderen.be