Caduceuscode:

Voor meer informatie over dit boeiende boek, waarin de koppelingen worden gelegd tussen het astrologische, het psychologische en het medische, verwijs ik je naar mijn stevig ingebonden boek met harde kaft: De Caduceuscode – hier wordt de inhoud verhelderd…. Dit inzicht brengende naslagwerk is te bestellen bij: floor@gaia-abc.com en kost 29,95 euro (excl verzendkosten)

Meridianen Informatieboek:

Er is een uitgebreid en bijzonder informatieboek gecreëerd voor ieder die wil weten hoe de meridianen lopen en waar de verbindingen liggen tussen meridiaanpunten en klachtenpatronen. Zo kun je door middel van Reiki een blokkade of verstoring in een meridiaan benaderen op heel specifieke en efficiënte wijze.
Dit 70 pagina tellende, A4-boek is te bestellen bij floor@gaia-abc.com en kost 19,95 euro (excl verzendkosten)

Kleuren Informatieboek:

Ook is er inmiddels een verhelderend werkboekje ontstaan rond de leer der Kleuren. Voor ieder die meer achtergrond informatie zoekt rond de betekenis van kleuren, ook in combinatie met de chakra’s.
Te bestellen bij floor@gaia-abc.com en kost 10 euro (excl verzendkosten)

Bijzondere Uitgeverij:

Voor de verzorging, de in- en verkoop van Astrologische en Esoterische boeken, zowel nieuwe als tweedehands exemplaren kunt u geweldig goed terecht bij: Uitgeverij Hajefa – ook voor de aanschaf van diverse (astrologische) agenda’s

Hoogbegaafde Kinderen:

Tijl Koenderink van Novilo: http://www.novilo.nl/  heeft overzichtelijk boeken geschreven waarin hoogbegaafde kinderen centraal staan.  ” De 7 Uitdagingen in het onderwijs” en “Is het voor een cijfer”, deze boeken kunnen inzichten geven en gebruikt worden als praktische handboeken voor zowel ouders als leerkrachten die hiermee te maken krijgen of interesse hebben in deze zo actuele materie.