Mijn hart gaat uit naar kinderen, zij vertegenwoordigen tenslotte de beloften voor de toekomst.
Via en met mijn broer Gerard en zijn vrouw Lisette was ik in 2011 Kenia, in het Msambweni District zo’n 80 km ten zuiden van Mombassa.
Daar werd ik getroffen door de pure en daadwerkelijke hulp die daar door hen geboden werd. Niet alleen in het geven van financiële steun en/of met goederen, maar vooral in het coachen en inspireren om zelf constructief een structuur te zoeken om voor langere termijn selfsupporting te zijn.

Nu is het 2014 en ben ik onlangs weer op bezoek geweest bij dit bijzondere project. Inmiddels is er een prachtig sociaal centrum opgezet in Mhsui en zijn de ‘social workers’ druk doende om een aantal gezinnen support te geven zodat zij een warm thuis kunnen bieden aan weeskinderen en de meest kwetsbare kindertjes in die gebieden. Hulp is zo hard nodig en het wordt zo intens ingezet via Kidscare, ben zwaar onder de indruk weer terug gekomen en blijf me inzetten voor dit doel – help je mee??
Via Gaia-ABC is er een prachtige en heel vriendelijke waakhond (Mipa) gekomen bij dit centrum en blijf ik enthousiast support bieden aan dit initiatief van mijn broer Gerard en zijn vrouw Lisette.

kidscare2014_2

Kidscare is een liefdevolle organisatie die absoluut 100% van alle financiële bijdragen inzet voor (wees) kinderen in Kenia. Ik ga in de toekomst zeker weer eens terug om inspiratie te bieden en op te doen want deze wisselwerking is echt vervullend.

Wil je meer weten of wil je ook iets doen voor deze kinderen?

Kijk dan even op deze site of neem contact op via email of telefonisch:

www.kidscarekenia.nl
Email: info@kidscarekenia.nl
Telefoonnumer:070-3250288

Uiteraard zijn er meerdere prachtige organisaties die ontwikkelingshulp bieden aan mensen die het echt hard nodig hebben, via Sandra Mooij kreeg ik de volgende link toegestuurd: http://www.eerlijkreizen.nl/

dus als je een vakantie/reis wilt maken naar Afrika, kijk dan eens hier naar nog meer oprechte en vooral “eerlijke”  mogelijkheden…..