De eerstvolgende ReikiTalk workshop data:

In 2021 hadden we alweer fantastische dagen en zijn er een aantal heel gemotiveerde ReikiTalk therapeuten bijgekomen (zie therapeutenlijst) om anderen te helpen om op deze liefdevolle en zo efficiënte wijze in balans te komen. Wil je deze therapie ook leren toepassen?  schrijf je in of vraag even informatie….

Inspiratie, verwondering, bewondering, pure magie…
Schrijf je in voor een nieuwe ervaring of voor een herhaling
want ook dat blijkt vaak de moeite te zijn – zie je met vreugde (weer) tegemoet….
Namaste – Floor: floor@gaia-abc.com

Uiteraard is het belangrijke principe van de Universele Reiki energie,“het stromen naar waar nodig is”,
niet over het hoofd gezien in deze workshop.
Dit blijft altijd van kracht….
ReikiTalk voegt alleen de communicatieve mogelijkheid hierbij,
vragen staat vrij – de antwoorden zijn puur en oprecht.

Er is in mijn Gaia-abc praktijk gebleken dat heel gericht en efficiënt gewerkt kan worden door aan de innerlijke wijsheid van de cliënt te “vragen” waar specifiek de aandacht naar toe zou kunnen gaan.

Dit “vragen” leer je in deze ReikiTalk workshop o.a. door de techniek van “kinesiologie”, letterlijk is dit “de leer der beweging” maar ook een pendel kan de nodige JA/NEE antwoorden verstrekken.

Kinesiologie is de werkwijze waarbij door middel van spiertesten uitgezocht wordt: waar, hoe, waarom en/of wanneer blokkades optreden en de balans in de lichaam/geest samenwerking verstoord is geraakt. Zo kunnen energieblokkades aan het licht komen en kan er “gevraagd” worden naar belangrijke details, naar specifieke informatie etc teneinde het zelfhelend vermogen van het lichaam heel specifiek te activeren.

Je leert te vragen naar specifieke wensen hoe de energie te gebruiken

Er zijn dan vier opties:

  1. Activeren – in beweging brengen
  2. Sederen – tot rust brengen
  3. Harmoniseren – blokkades opheffen
  4. Communiceren – verbindingen tot stand brengen.

Via de antwoorden kun je heel gerichte verbindingen, handposities en handelingen in beeld krijgen.
Er wordt gewerkt via een werkboek met een stevig aantal thema’s en kernwoorden.
Hierin kunnen bijvoorbeeld: persoonlijke thema’s, talenten, beperkingen en/of gemoedstoestanden via de uitgebreide index gevonden worden – wil je meer informatie: zie dag 1 en dag 2.

Er wordt ook een heel oude maar effectieve methode geleerd waardoor je een verandering die ontstaat in de lichaam & geest balans kunt opslaan in zowel hersenen als hartslag. Op het moment dat er dan communicatie ontstaat tussen bijvoorbeeld diverse organen, spieren of posities waar de blokkade zat, kan deze verandering ook blijvend zijn en zak je niet terug in eerdere patronen of conditioneringen.

Reiki-Talk is een workshop boordevol met informatie rond het combineren van organen, klieren en lichaamsdelen met de bijbehorende emoties, kleuren, klanken en ga zo nog maar even verder.
Je kunt hierdoor diepgang creëren voor jouw manier van werken en tevens veel inzichten rond jezelf en anderen krijgen.

ReikiTalk draait dus niet alleen om een verdieping van de manier van omgaan met de Universele Reiki Energie maar ook een verrijking van de individuele ontwikkeling. Deze workshop is heel inspirerend om mee te maken en alle kennis te leren gebruiken als informatiebron in leven en werk, in denken en handelen.